Metsäkonetelojen kunnostus

Kiesitechiltä kätevästi metsäkonetelojen kunnostukset 

Metsäkonetelojen kunnostuspalvelumme tarjoaa ratkaisun metsäkoneyrittäjien tarpeisiin ylläpitää metsäkonetyökoneidensa toimintaa ja varmistaa sujuva puunkorjuu ilman yllättäviä keskeytyksiä.

Telojen kunnon suora vaikutus tuottavuuteen

Metsäkonetelat ovat olennainen osa metsäkoneita, ja niiden kunto vaikuttaa suoraan koneiden tehokkuuteen ja toimintavarmuuteen metsätyömailla. Palvelumme kattaa monipuolisesti eri valmistajien telat.

Laadukkaat telavaraosat

Käytämme korkealaatuisia varaosia ja itse kehittämäämme korjausmenetelmiä varmistaaksemme, että metsäkonetelat ovat lähes uuttaa vastaavat kunnostuksen jälkeen. Ammattilaistemme toimesta koko lenkkilinjasto uusitaan laadukkailla Pewag –telalenkeillä ja varaosilla. Laadukkaan työnjäljen lisäksi tarjoamme nopean ja luotettavan palvelun, jotta metsäkoneyrittäjät voivat minimoida yllättävät rikkoutumiset ja pitää toimintansa sujuvana ja tehokkaana.

Sujuva kunnostuspalvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja tarjoammekin laadukasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Metsäkonetelojen kunnostuspalvelumme auttaa varmistamaan, että metsäkoneenne toimivat tehokkaasti ja luotettavasti, mikä puolestaan vähentää seisokkeja ja edistää metsäalan yritysten kannattavuutta ja työturvallisuutta.

Kunnostuspalvelun edut ja hyödyt

Kustannustehokkuus

Korjattujen konetelojen käyttö on yleensä kustannustehokkaampaa kuin kokonaan uusien telojen hankinta.

Pidennetty käyttöikä

Telojen kunnostus pidentää metsäkonetelan käyttöikää, mikä säästää rahaa uusien telojen hankinnassa ja vähentää koneiden seisokkiaikaa.

Nopea palvelu

Ammattitaitoiset asentajamme tarjoavat nopean ja tehokkaan kunnostuspalvelun, mikä mahdollistaa telojen nopean paluun tuottavaan työhön.

Laadukkaat varaosat

Kunnostuksessa käytetään korkealaatuisia Pewag varaosia. Koko lenkkilinjasto uusitaan eli toteutus poikkeaa muista tarjolla olevista kunnostuspalveluista. Lenkkilinjaston uusinta varmistaa telojen kestävyyden telojen ollessa lähes uutta vastaavat. 

Merkkikohtainen palvelu

Jokainen kunnostettava tela tarkastetaan ja huolletaan yksilöllisesti, vastaamaan juuri kyseisen koneen tarpeita ja vaatimuksia.

Parannettu tehokkuus

Kunnostetut metsäkonetelat mahdollistavat paremman suorituskyvyn ja tehokkaamman työskentelyn metsätyömailla.

Asiantuntijuus

Kunnostuspalvelun tarjoavat ammattilaiset, joilla on laaja kokemus metsäkoneiden huollosta ja korjauksesta, eli asiakkaat voivat luottaa työn laatuun ja toimivuuteen.

Laadukkaat osat ja kestävä toteutus


Kiinnostuitko palvelustamme?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Antero Kiesiläinen 
040 5488231 
antero@kiesitech.fi 

Kiesitech Oy

Kiesitechin tuotteet ovat syntyneet vahvasti tarpeessa kehittää ja parantaa puunkorjuun tehokkuutta ja kuljetusten turvallisuutta sekä nopeutta. Tuotteemme ovat ideoitu käytännön tarpeista uusille ratkaisuille. Tarjoamme testattuja ja toimivia tuotteita joilla asiakas voi tehdä työnsä tehokkaammin. Tuotekehityksemme lähtökohtana on tuotteiden pitkä käyttöikä ja minimaalinen huollon tarve. 

Tuotteemme valmistamme yhteistyössä Finconel Oy:n kanssa. Modernit työstökoneet ja tarkka robottihitsaus takaavat tasaisen ja korkeatasoisen laadun tuotteillemme.