KIESITECH LINEAARIKIRISTIN

Lineaarikiristimiä käytetään kuormien kiinnittämiseen kuljetusajoneuvoihin, kuten rekkoihin ja kontteihin. Tämä on keskeinen osa turvallista kuljetusta, ja hyvin säädetyt kiristimet varmistavat, ettei kuorma pääse liikkumaan tai irtoamaan kuljetuksen aikana. Kiesitech LCB lineaarikiristin on suunniteltu paikkoihin missä asennustilan koko ja paino ovat kriittisiä.

KiesiTechin LCB sarja perustuu samaan luotettavaan trapetsitekniikkaan kuin CB/CB+ sarja ja tarjoaa ennennäkemättömän kevyen alumiinikuoren joka säästää painoa ja asennustilaa. Erittäin pienet ulkomitat mahdollistavat kiristimen asennuksen paikkoihin mitä ennen on pidetty mahdottomana.

Alumiininen runko säästää painoa ja anodisointi kestää ajanhammasta tienpäällä. Kiristimen parannettu tiivistys kosteudelta ja hiekalta vastaan tarjoaa lyömättömän luotettavuuden korroosiota vastaan.

Kiesitech LCBM mahdollistaa kuormansitomisen helposti ilman hydrauliikkaa

Miten Kiesitech lineaarikiristin toimii?

Lineaarikiristin perustuu yksinkertaiseen mutta tehokkaaseen periaatteeseen. Se koostuu yleensä kahdesta kiinteästä ankkurista ja liikkuvasta kiristävästä elementistä, joka liikkuu lineaarisesti. Jännitettävät materiaalit kiinnitetään ankkureihin, ja kiristin liikuttaa näitä ankkureita toisistaan eri suuntiin. Tämä toiminta luo jännitystä materiaaleissa.

LCBM perustuu samaan runkoon kuin hydraulimoottorinen LCB10 versio mutta trapetsiruuvin pyörittäminen tapahtuu 30mm:n kuusiokannasta. Kuusiokantaa on helppo pyörittää tehokkaasti pultinvääntimellä ja tarjoaa ennennäkemättömän nopeuden verrattuna vanttikiristykseen.

LCB lineaarikiristimen edut:

Luotettavuus:
Lineaarikiristimet ovat suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa, kuten äärimmäisissä sääolosuhteissa ja kuljetuksen tärinässä. Tämä lisää niiden luotettavuutta ja varmistaa, että kuorma pysyy turvallisesti paikoillaan.

Helppous:
Useimmat lineaarikiristimet voidaan säätää nopeasti ja helposti tarvittavaan jännitystasoon. Tämä säästää aikaa ja vaivaa kuljetuksen valmistelussa ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin kuormitusolosuhteisiin.

Turvallisuus:
Oikein asennetut ja säädetyt kiristimet vähentävät riskiä kuorman liikkumisesta tai irtoamisesta kuljetuksen aikana. Tämä parantaa kuljetusten turvallisuutta ja vähentää vaaratilanteiden riskiä.

Kustannustehokkuus:
Lineaarikiristimet auttavat vähentämään vaurioita ja menetyksiä kuljetuksen aikana, mikä voi säästää merkittävästi kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Lineaarikiristimen tekniset tiedot:

LCBM

  • Käytetään pulttikoneella tai vääntövarrella, avainväli 30 mm
  • Sidontakapasitetti LC 100 kN (10 000kg)
  • Kiristysmatka 185 mm
  • Pituus, leveys, korkeus 475x162x100
  • Paino 10,2 kg
  • Käytettävä ketju: nostoketju 10 mm 8-12 LK
Pyydä tarjous ja kerromme mielellämme lisää lineaarikiristimestämme

 

Pyydä tarjous