Kiesitech – Verkkokauppa

Kiesitechin verkkokaupassa voit tutustua tuotteisiimme ja teet tilauksen vaivattomasti. Verkkokauppamme toimii tilausperiaatteella, eli teet tilauksen, jonka jälkeen me laskutamme ja toimitamme sen. Osa tuotteistamme hinnoitellaan erillisellä tarjouksella koska niiden toimitussisältö määritellään tarkemmin tarpeen mukaan.

Syöttörullat

Kiesitechin syöttörullilla saat maksimoitua motosi tehokkuuden ja hakkaamasi puun laadukkuuden. Weld-S sarjan syöttörullat takaavat maksimaalisen pidon puuhun kuitenkin sitä vahingoittamatta niin eteen- kuin taaksepäin syötettäessä. Rullat keskittävät puun hyvin kouraan jolloin mittatarkkuus paranee. Huippulaadukas HARDOX 450 kulutusteräs takaa pitkän käyttöiän rullille. Jos kuitenkin rullat osuvat vaikka kiveen niin ne ovat helposti teroitettavissa rakenteensa ansiosta.

SYÖTTÖRULLA WELD-S JOHN DEERE 414/424
Hinta 780,00 

KATSO LISÄÄ

SYÖTTÖRULLA WELD-S JOHN DEERE 413/423
Hinta 780,00 

KATSO LISÄÄ

PONSSE WELD-S RULLAPAKETTI PONSSE H6-H8
Hinta 2550,00 

KATSO LISÄÄ

KESKISYÖTTÖRULLA WELD-S PONSSE H6-H8
Hinta 1300,00 

KATSO LISÄÄ

SYÖTTÖRULLA WELD-S PONSSE H5 JOUKKOKÄSITTELY
Hinta 850,00 

KATSO LISÄÄ

SYÖTTÖRULLA WELD-S PONSSE H6-H8
Hinta 700,00 

KATSO LISÄÄ

SYÖTTÖRULLA WELD-S PONSSE H5
Hinta 750,00 

KATSO LISÄÄ

Kuormankiristimet

Kuormankiristimillä parannat itsesi ja muiden turvallisuutta ja varmistat kalliin lastisi kiinnipysymisen kuljetusten aikana. Kiesitech kuormankiristimillä teet myös koneiden ja muiden kuljetettavien esineiden kiinnittämisestä todella vaivatonta, kuormansidonta tulee tehtyä huolella myös vaativissa olosuhteissa. Kiesitech kuormankiristimet säästävät kuormansidontaan kuluvaa aikaa huomattavasti. Työpäivän aikana kerkeät esim. siirtämään yhden koneen enemmän, kun kuormansidontaan ei kulu aikaa turhaan.

KIESITECH LINEAARIKIRISTIN
Pyydä tarjous

KATSO LISÄÄ

KIESITECH CB KUORMANKIRISTIN
Pyydä tarjous

KATSO LISÄÄ

Kiesitech CB+ (195) kuormankiristin
Pyydä tarjous

KATSO LISÄÄ

Ohjausjärjestelmä

Kiesitech ohjausjärjestelmällä viet kuormansidonnan helppouden vielä korkeammalle tasolle kuin pelkillä kiristimillä. Ohjausjärjestelmä tuo monia ominaisuuksia kuormansidontaan mitä ei ole ennen nähty.

Ohjausjärjestelmä
Pyydä tarjous

KATSO LISÄÄ